We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Asten

Op zoek naar prachtige tegels in de omgeving van Asten? Kom langs bij Verwijst in Deurne, úw tegel-, sanitair- en badkamerspecialist!

Wilt u nieuwe tegels in uw badkamer? Of een moderne, nieuwe tegelvloer in uw woonkamer? Bij Verwijst bent u verzekerd van een compleet assortiment en ervaren advies van onze specialisten. Met een keuze uit meer dan duizend tegels zijn wij dé tegelspecialist in de omgeving van Asten. Door de jaren heen is ons assortiment uitgegroeid tot één van de grootste van Noord-Brabant!

Prachtige showroom met topkwaliteit tegels

Verwijst staat voor topkwaliteit. U kunt in onze showroom terecht voor de volgende soorten tegels:

Onder tegels vindt u verschillende soorten merken voor al uw wensen. Bij Verwijst kunt u kiezen door wie u uw tegels laat zetten. U kunt het aan ons overlaten, uitbesteden aan een tegelzetter of zelf de tegels zetten. Tevens bieden wij u vloerverwarming om uw huis op een fijne temperatuur te houden.

Badkamer Asten

Naast tegels kunt u bij ons terecht voor compleet verzorgde badkamers. Voor een eerste impressie bent u, tijdens openingstijden, welkom in onze showroom. Ook kunt u onze website of Facebookpagina bekijken. Hier vindt u verschillende badkamerstijlen, bijvoorbeeld:

Sanitair Asten

Ook voor het benodigde sanitair is Verwijst voor u de juiste keuze. Bij ons vindt u zowel A- als opkomende merken. U kunt denken aan de volgende topmerken: Grohe, Thebalux, Riho en Assenti. In het assortiment van sanitair vindt u onder andere:

Bezoek onze showroom in Deurne

Vanuit Asten kunt u onze showroom in Deurne makkelijk en snel bereiken. Kom langs binnen openingstijden of maak een afspraak zodat u gewaarborgd bent van dé beste adviezen. Voor extra informatie of vragen zijn wij te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0413-262078.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.