We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Sanitair Veghel

Kom langs bij Verwijst, uw tegel-, badkamer- en sanitair specialist in omgeving Veghel. Wij helpen u graag met een oplossing op maat!

Verwijst levert kwaliteit producten op het gebied van tegels, badkamers en sanitair in omgeving Veghel. Wilt u iets nieuws, fris? Een product dat écht iets toevoegt aan uw badkamer of toilet? Wij bieden een passend assortiment met betrekking tot:

In onze ruime showrooms staan diverse opstellingen gepresenteerd. U vindt sanitair producten uitgestald in diverse soorten badkamers. Zo verkrijgt u een goede impressie van alle mogelijkheden. Een passend advies van één van onze badkamerspecialisten hoort hier uiteraard bij!

Gaat verder dan een passend sanitair advies

Uw badkamer of toilet is onze passie. Een advies op maat, inspirerende tips, inzicht in al uw mogelijkheden.. een afspraak bij Verwijst zorgt ervoor dat u volledig op de hoogte bent van al uw opties. Geen spijt, maar een helder advies waar u jarenlang profijt van heeft. Van zowel top- als opkomende merken bieden wij prachtige sanitair producten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgende merken:

Kies een product gepaard met de juiste badkamerstijl

Het maken van een goede keuze kan lastig zijn. Er zijn meerdere badkamerstijlen die gekozen kunnen worden. Door onze passie en jarenlange ervaring begeleiden wij u graag. Bij Verwijst doet u inspiratie op zodat uw droombadkamer (of WC) gerealiseerd wordt.

Uw specialist voor tegels

Naast sanitair, en een nieuwe complete badkamer, kunt u bij ons terecht voor tegels. Met meer dan 1.000 verschillende soorten tegels vindt u altijd iets dat bij u past. Dit kunt u eventueel ook laten combineren met eventuele sanitair producten.

Maak direct een afspraak in onze showroom door contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook voor andere vragen contact met ons opnemen. Een gratis magazine voor uw badkamer kunt u hier aanvragen. Alvast tot ziens bij Verwijst, uw sanitair specialist in de regio Veghel!

Sanitair VeghelBadkamer VeghelTegels Veghel

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen. U ziet hier diverse stijlen van Assenti.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.