We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Sanitair Schijndel

Uitgekeken op uw sanitair? Kom langs of bekijk onze website voor inspiratie met betrekking tot sanitair. Als specialist staan wij u klaar in regio Schijndel!

Baden, badmeubels, wastafels, douchesets, toiletten.. een compleet assortiment van sanitair vindt u bij Verwijst in omgeving Schijndel. Wij staan voor het leveren, installeren en monteren van kwaliteit sanitair producten. Kiest u er liever voor om direct de hele badkamer aan te pakken? Maak een afspraak in onze showroom. Onze specialisten begeleiden u graag bij het maken van belangrijke keuzes. Met een passend advies krijgt u de droombadkamer die u altijd al heeft willen hebben.

Ruime keuze aan topmerken

Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair is gevestigd in Uden, vlakbij Schijndel. Wij herbergen een ruime showroom waar diverse badkamerstijlen staan uitgestald. Met vele topmerken kiest u voor kwaliteit producten die voor u de juiste sfeer uitstralen. Belangrijke merken zijn onder andere:

Kies de smaak die het best bij u past. Door het overweldigende aanbod aan sanitair begrijpen wij dat het maken van een keuze lastig kan zijn. Waar kan ik jarenlang van genieten en past het best in mijn omgeving thuis? Dit zijn belangrijke vragen die u zich dient te stellen. Door het maken van een afspraak in de showroom verkrijgt u tips, inzicht in de mogelijkheden en een professioneel advies. Met passie voor uw badkamer gaan wij aan de slag!

Bijpassende tegels

Nieuwe sanitair producten zorgen ervoor dat uw huidige wand- of vloertegels niet meer passen. U kunt kiezen voor nieuwe tegels die volledig matchen met het sanitair. Bij Verwijst vindt u in onze showrooms een passend en overzichtelijk assortiment van:

Met meer dan 1.000 verschillende tegels in voorraad leveren wij altijd iets dat past in uw omgeving!

Eventuele vragen of een afspraak maken

Neem contact met ons op voor een afspraak in de showroom of om eventuele vragen te stellen. Onze medewerkers helpen u graag. Als specialist in sanitair omgeving Schijndel staan wij voor u klaar!

Sanitair SchijndelBadkamer SchijndelTegels Schijndel

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij van Assenti te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.