We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Sanitair Nuland

Kies samen met specialisten van Verwijst voor het juiste sanitair in omgeving Nuland. Wij zijn bij uitstek dé sanitairspecialist!

Met een showroom van 1.100 m² kunt u uitstekend bij ons terecht voor een ruime diversiteit aan sanitair in omgeving Nuland. U vindt bij Verwijst zowel A- als iets meer opkomende merken. Voor elk budget bieden wij prachtige producten. U heeft een ruime keuze uit:

Onder koopjeshal vindt u producten die wij momenteel in de sale hebben. Hier vindt u kwaliteitsproducten voor een zeer scherpe prijs.

Nostalgische- of innovatieve uitstraling

Kiest u liever voor nostalgie? Of kiest u liever voor een merk met een innovatief design? Voor al uw wensen en voorkeuren bieden wij vooraanstaande merken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

Vraag vrijblijvend ons gratis magazine aan en ontdek welke sfeer u wilt uitstralen. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom voor een advies. Maak van te voren een afspraak, zodat u gewaarborgd bent van tips, advies én inzicht in uw mogelijkheden. Onze specialisten helpen u op maat!

Uitgebreide showroom: tegels en badkamers

Verwijst is uw tegel-, badkamer- en sanitairspecialist in de regio Nuland. Gevestigd in Uden helpen wij graag bij het plaatsen van uw sanitair. Heeft u een beetje hulp nodig? Als echte vakman ontlasten wij u volledig. Dit geldt zowel voor het plaatsen van nieuwe tegels, een complete badkamers als nieuw sanitair. Uiteraard kunt u ook zelf aan de slag gaan. De keuze is volledig aan u! Wilt u op de hoogte blijven van leuke acties, aanbiedingen én onze organisatie in het algemeen? Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte. Als specialist voor sanitair producten in omgeving Nuland heten wij u van harte welkom in onze showroom!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.