We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Sanitair Helmond

Op zoek naar sanitair producten in de regio Helmond? Kom vrijblijvend langs bij Verwijst in Deurne. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tegels, sanitair en badkamers!

Bent u toe aan iets nieuws of is uw sanitair gewoon aan vervanging toe? U kunt uitstekend bij Verwijst terecht voor nieuwe sanitair producten in de regio Helmond. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment:

Merken

U vindt in het assortiment van Verwijst zowel A-merken als opkomende merken. Voor iedere productcategorie bieden wij de merken die precies de sfeer uitstralen die u wenst. U kunt denken aan Spinx, Villeroy & Boch en Duravit. Breng een bezoek aan onze showroom(s) waar de mogelijkheden gepresenteerd staan of vraag vrijblijvend ons gratis magazine aan.

Badkamer Helmond

Naast sanitair product kunt u bij ons terecht voor een complete badkamer. In onze showroom maken we onderscheid tussen verschillende badkamerstijlen:

Voor iedere smaak bieden wij een passende badkamer zonder dat u concessies hoeft te doen. Wilt u liever iets volledig op maat laten maken? Ontwerp uw badkamer via gratis ontwerp of kom direct langs in onze showroom. Onze adviseurs verstrekken graag een advies op maat! Installatie en montage kunt u laten uitvoeren door Verwijst zelf, een vakman of uzelf. Wij laten u vrij in de keuze door wie u de badkamer laat installeren.

Maak een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak bij Verwijst om alle mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook gewoon onze showrooms binnenstappen voor een passend advies van onze medewerkers. Wel bent u mét afspraak verzekerd van inspirerende tips, deskundig advies en inzicht in de mogelijkheden. Verwijst: voor sanitair in de omgeving van Helmond!

Volgt u Verwijst al op Facebook? Via Facebook blijft u uitstekend op de hoogte van de laatste nieuwtjes en realisaties. Ga daarom naar Facebook en geef ons direct een like!

Badkamer Helmond - Sanitair Helmond - Tegels Helmond

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.