We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Sanitair Eindhoven

Koop uw sanitair bij Verwijst. Als specialist in badkamers, tegels en sanitair in de omgeving Eindhoven helpen onze vakkundige medewerkers u graag!

A- merken of meer opkomende merken, Verwijst kent een uitgebreid assortiment van sanitair en is uw specialist in de regio Eindhoven. Thebalux, Sphinx, Duravit en meer.. Via onze website en Facebookpagina kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden. Hier vindt u diverse realisaties bij klanten. In onze showroom nodigen wij u uit voor een compleet advies op maat. Alléén het beste advies voor uw sanitair telt in de omgeving van Eindhoven!

Laat u adviseren door dé badkamerexpert

Wij zijn gepassioneerd van badkamers. Laat u begeleiden in de keuze voor uw badkamerstijl- en product door Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair. Gevestigd in Uden en Deurne vindt u in onze showrooms vele producten uitgestald. U kunt denken aan:

  • Douchesets;
  • Wastafels;
  • Badmeubels;
  • Complete badkamers.

Door de presentatie van diverse badkamerstijlen vindt u gegarandeerd inspiratie voor uw omgeving. Modern, klassiek, modern of design; met hulp van Verwijst krijgt u een professioneel advies, inzicht in vele mogelijkheden en tips die er écht toe doen.

Compleet assortiment van tegels

Vloertegels, wandtegels en het keramisch parket; passend bij uw sanitair horen ongetwijfeld een prachtige tegelvloer- en wand. Met meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment vindt u het complete pakket bij Verwijst. Laat u verrassen door de mogelijkheden en maak direct een afspraak in onze showroom. Met vakkundige medewerkers staan wij voor u klaar met een passend sanitair advies in de regio Eindhoven!

Vraag direct uw gratis bad magazine aan!

Kunt u niet wachten en wilt u het liefst meteen tips & inspiratie. Met het Bad in Beeld Magazine krijgt u trends, noviteiten en meer over uw badkamer. Hier kunt u dit magazine direct aanvragen. Een echte 'must-have' voor iedereen die wat nieuws wilt in de badkamer of het toilet!

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.