We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Sanitair Den Bosch

In de showroom van Verwijst kunt u meer dan goed terecht voor sanitair in de omgeving van Den Bosch. Neem een kijkje op onze website of kom langs!

Wilt u nieuw sanitair in uw huis? Daarvoor op zoek naar dé specialist in badkamers, tegels en sanitair? Bij Verwijst kunt u uitstekend terecht voor sanitair in de regio van Den Bosch. In ons assortiment vindt u diverse A- en opkomende merken. Kom gerust eens langs en bezoek onze showroom in Uden of Deurne!

Badkamermeubels voor uw badkamer en meer!

U vindt bij Verwijst sanitair voor uw toilet en badkamer in de regio van Den Bosch. In de ruime showrooms vindt u producten uitgestald van onder andere Villeroy & Boch en Duravit. Verkrijg bij ons inspiratie voor uw nieuwe:

Onze medewerkers ondersteunen u graag. Dit betekent dat wij u een passend advies geven voor uw toilet en/of badkamer. Het is belangrijk om een doordachte keuze te maken voor uw sanitair. Uw badkamer kan namelijk gebouwd zijn in een moderne, klassieke of tijdloze stijl. Door de juiste keuze(s), en een passend advies, kunt u nog jarenlang genieten van uw nieuwe producten!

Direct genieten van uw sanitair!

Verwijst laat u vrij in de keuze wie u kiest voor installatie. Wilt u als vakman uw nieuwe badmeubel, toilet of wastafel zelf installeren? Of kiest u liever voor de ervaring van een echte vakman? Wij ontzorgen u en nemen de installatie en montage graag voor onze rekening. Zo heeft u geen omkijken en kunt u rekenen op kwaliteit en vakwerk.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u direct een afspraak plannen in één van onze showrooms? Neem contact met ons op, zodat u gewaarborgd bent van passend advies én inspiratie voor uw badkamer of toilet. Eveneens kunt u een impressie van de mogelijkheden krijgen via Facebook. Als sanitair specialist in de omgeving van Den Bosch heten wij u van harte welkom!

Tegels Den Bosch – Badkamer Den Bosch – Sanitair Den Bosch

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.