Grijze badkamertegels

Bent u op zoek naar een mooie, grijze badkamertegel voor op de vloer of op de wand? Verwijst heeft een ontzettend ruim assortiment aan sanitairtegels.

Ruim 60 jaar vakmanschap

Verwijst zit met zijn showroom van ruim 1200m2 gevestigd in Uden en is al 60 jaar een begrip op het gebied van badkamers, tegels en sanitair. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit en kunnen u compleet ontzorgen.

Topmerken

Bij Verwijst werken we met alle belangrijke, grote merken op het gebied van badkamertegels, dus ook als u op zoek bent naar een mooie grijze badkamertegel, dan zit u bij ons goed.

De merken waar wij mee werken zijn:

Grijze badkamertegels

Een mooie, grijze badkamertegel past bij vrijwel ieder interieur. Of u nu voor een badkamer met een landelijke uitstraling gaat, of een modernere of industriële look, er is altijd wel een grijze tegel die daarbij past.

Grijs is zo veelzijdig omdat er zoveel gradaties zijn in deze kleur. Van een hele lichte, ivoor grijze wandtegel tot een robuuste, antracietkleurige vloertegel, voor elke smaak is er wel wat wils.

Betonlook

Een heel populaire grijze badkamertegel voor zowel de vloer als de wand, is de betonlook tegel. Er zitten mooie vegen en strepen in verwerkt, net als bij echt beton, maar ze zijn erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden. U zou zelfs de vloertegels door kunnen laten lopen op de wanden, wat een strakke, moderne uitstraling geeft aan uw badkamer, zeker als de tegels wat groter zijn.

Contact

Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden voor grijze badkamertegels? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. Tevens bent u van harte welkom in onze showroom in Uden.

lea tegels in een moderne badkamer.