We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Design badkamer

Kies met een design badkamer voor een uitgesproken stijl bij u thuis. Onze badkamerspecialisten begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak!

 

Met een design badkamer kiest u voor bravoure, een uitgesproken stijl. Wilt u een eigen stijl van wonen terugzien in uw badkamer? Maak kennis met Verwijst in Deurne of Uden, uw specialist in badkamers, tegels én sanitair. Met een beetje hulp kiest u een badkamer die uw stijl uitstraalt of ontwerpt u een design volledig op maat.

Design badkamer ontwerpen naar uw wensen

Verwijst kent een uitgebreid aanbod van design badkamers in de showrooms. Hier vindt u diverse opstellingen in combinatie met verschillende badkamermeubels, zodat u een goede impressie verkrijgt van alle mogelijkheden. Hecht u veel waarde aan een moderne architectuur? Wilt u een luxere uitstraling creëren in uw nieuwe badkamer? Onze badkamerspecialisten begeleiden u graag bij het maken van de mogelijkheden.

Onder sanitair vindt u een uitgebreid assortiment van kranen, baden, badmeubels en meer. Een echte aanrader om te bekijken. Middels badkamerontwerp kunt u alvast uw design badkamer ontwerpen. Plan een afspraak met Verwijst in voor het bespreken van het ontwerp. Wij inspireren én informeren u met passie!

Complete badkamer met alle luxe

Op al uw wensen en voorkeuren speelt Verwijst in. In onze showrooms vindt u speciale items om uw badkamer compleet te maken. U kunt onder andere denken aan:

Wij staan voor kwaliteit. In het assortiment van Verwijst vindt u zowel A als opkomende merken. Bovendien laten wij u vrij in de keuze wie u kiest voor het installeren en monteren van uw badkamer. U kunt namelijk zelf aan de slag gaan of de werkzaamheden overlaten aan Verwijst.

Meer informatie

Wij heten u van harte welkom in onze ruime showrooms. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Het is natuurlijk geen probleem om direct in één van de showrooms langs te komen. Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om u te helpen met uw design badkamer!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.