We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Sevenum

Inspiratie voor een nieuwe badkamer? Bekijk badkamers in de showroom van Verwijst. Wij zijn de specialist voor uw badkamer in de regio Sevenum!

Gelegen in Deurne biedt Verwijst een compleet assortiment voor uw badkamer in de regio Sevenum. In onze showroom vindt u diverse badkamerstijlen én speciale items. Wij zorgen ervoor dat u een vertrouwd gevoel krijgt in uw badkamer. Het comfort wordt verhoogd, zonder enige concessies hiervoor te hoeven maken. Afhankelijk van welke sfeer u wilt dat de badkamer uitstraalt, hebben wij passende stijlen:

  • Modern: rust en eenvoud;
  • Tijdloos: comfortabel, zonder te veel poespas;
  • Klassiek: vertrouwd gevoel;
  • Design: eigen style gecombineerd met luxe.

In onze showroom presenteren wij diverse badkamers met sanitair producten. Ideaal om inspiratie op te doen voor uw eigen badkamer. Met een luisterend oor geven onze adviseurs in de showroom een passend advies dat aansluit op uw wensen. Kiest u voor Verwijst? Wij laten u vrij in de keuze voor installatie van de badkamer. U kunt zowel zelf aan de slag met de badkamer als alles door ons te laten coördineren. Wij realiseren dan alle werkzaamheden van begin tot eind, wij ontzorgen u volledig.

Sanitair Sevenum

Bij een toilet en badkamer horen top kwaliteit sanitair producten. Bij Verwijst vindt u zowel de bekende A-merken als opkomende merken. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide aanbod te bekijken!

Tegels Sevenum

Tot slot herbergt ons ruime assortiment tegels. Met meer dan 1.000 verschillende tegels vindt u ongetwijfeld een passend aanbod bij Verwijst. U heeft bij ons de keuze uit vloertegels, wandtegels en keramische tegels.

Deskundig advies, tips en de mogelijkheden

Maak een afspraak bij Verwijst. Door onze expertise bent u gewaarborgd van deskundig advies én inspirerende tips omtrent badkamers, sanitair en tegels. Daarnaast zorgt een afspraak bij ons voor inzicht in uw mogelijkheden. Wij presenteren onze producten met passie én trots. Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.