We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Nijmegen

Wilt u een nieuwe badkamer verkrijgen in de omgeving van Nijmegen? Kom langs bij Verwijst, úw badkamerspecialist!

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Bij Verwijst kunt u uitstekend terecht voor uw badkamer in de omgeving van Nijmegen. U vindt in onze showrooms diverse badkamerstijlen. Wilt u klassieke elementen in uw badkamer? Of kiest u toch liever voor elementen die minder trendgevoelig zijn? U vindt de volgende badkamerstijlen gepresenteerd in de showrooms:

Met badkamerontwerp kunt u alvast aan de slag om uw badkamer te ontwerpen. Maak vervolgens een afspraak met één van onze specialisten, zodat we het ontwerp kunnen bespreken. Eventueel kunt u ook een foto meenemen op afspraak om te kijken wat er mogelijk is. Door onze specialisatie kunnen wij rekening houden met al uw voorkeuren en wensen!

Installatie en montage van de badkamer

Wij kunnen u als totaalspecialist volledig ontlasten. Dit betekent dat u installatie en montage over kunt laten aan Verwijst, maar ook zelf aan de slag kunt als vakman. U bepaalt dit volledig zelf!

Compleet assortiment van sanitair

Naast complete badkamers vindt u in ons assortiment sanitair. Bekijk de vele mogelijkheden op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze specialisten helpen graag om het juiste merk sanitair voor u te kiezen.

Maak een afspraak voor passend advies

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden voor uw badkamer in de regio van Nijmegen? Plan een afspraak in met één van onze specialisten voor een advies op maat. Om alvast een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden, kunt u het gratis magazine aanvragen of Verwijst volgen op Facebook. Alvast tot ziens in één van onze showrooms! Wilt u profiteren van leuke acties en kortingen? In de koopjeshal vindt u diverse producten in de aanbieding!

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.