Keramisch parket

De nieuwste ontwikkeling op gebied van keramische vloeren zijn de houtstructuur vloeren. Ook wel keramisch parket genoemd. Onze houtlook tegels zijn toepasbaar als vloertegel en wandtegel en verkrijgbaar in talloze maten, structuren en kleurschakeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos! In onze showrooms kunt u uitgebreid kennis maken met deze vloeren.

De warme uitstraling van een echte houten vloer met de gemakken van een keramische tegel zoals:

  • kras en slijtvast
  • het gebruik van vloerverwarming
  • geen onderhoud zoals bijv. schuren, impregneren of waxen
  • minimale voegbreedte

Keramisch parket is wat betreft kleur en structuur bijna niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn bijna allemaal strak gesneden en daardoor met een smalle voeg te leggen. Hierdoor komt de echtheid van de vloer goed tot zijn recht en lijkt het nog meer op een echte houten vloer. Natuurlijk leveren wij ook de plinten. Ook is er de mogelijkheid om deze houtvloeren buiten te plaatsen

Verwijst levert diverse merken houtlook tegels. Ieder merk heeft haar eigen structuren, kleuren en maatvoeringen. Het nu al brede assortiment keramisch parket wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Komt u gerust eens langs en overtuig uzelf om deze fantastische vloeren te zien en te voelen.

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Komt u onze showroom bezoeken?

Tijdens openingstijden kunt gewoon bij ons binnenlopen, de koffie staat klaar!

Als u van te voren een afspraak maakt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw ideale badkamer of tegelvloer te realiseren en u wegwijs te maken in ons ruime assortiment aan sanitair, tegels en keramisch parket.