We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Speciale items

Bruin worden terwijl u aan het douchen bent! De Sunshower combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer.

Lees meer

Het elektrische verwarmingssysteem is ontwikkeld om over een bestaande vloer vloerverwarming te kunnen installeren. De verwarmingsmat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag worden opgenomen zonder slopen en uitfrezen. De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen. Dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer, waardoor elektrische vloerverwarming uitermate geschikt is voor badkamers.

Lees meer

Een badkamer TV is een echte blikvanger. Verwijst Uden – Deurne biedt TV's in de badkamer van 17'' tot 26'' (LED). De uitgebreide lijn van waterbestendige TV's zijn zowel leverbaar als opbouw- of inbouwmodel.

Lees meer

De badkamerradio: Wipod Music Center, hét (waterdichte) muzieksysteem voor uw badkamer. Het muzieksysteem voor uw badkamer dat zowel een FM-radio als MP3-systeem is.

Lees meer

Er zijn verschillende manieren om van vieze luchtjes op het toilet af te komen. U kunt bijvoorbeeld een verfrissingsspray gebruiken, een lucifer aansteken of wellicht een raam open zetten. Wij hebben echter een betere oplossing. Voer de vieze luchtjes af en reinig de lucht met Geberit DuoFresh.

Lees meer

Geberit Monolith is een sanitairmodule voor de toilet met geïntegreerd reservoir en verfijnde extra functies zoals geurafzuiging, soft-touch bediening en subtiele verlichting.

Lees meer

Ontdek de frisheid en hygiëne van reinigen met water. Geberit AquaClean Toilet geeft u een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Welk model u ook kiest, het zal ervoor zorgen dat u zich schoon en fris voelt.

Lees meer

DirectFlush toiletten kunnen dankzij hun innovatief design zonder spoelrand bijzonder snel en grondig worden gereinigd – hygiëne bij uitstek. Bij een closet met gesloten spoelrand is de spoelrand moeilijk bereikbaar voor reiniging en daarom kunnen bacteriën zich op deze plaats gemakkelijk ophopen.

Lees meer