We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Speciale items

Bruin worden terwijl u aan het douchen bent! De Sunshower combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer.

Lees meer

Het electrische verwarming systeem is ontwikkeld om over een bestaande vloer vloerverwarming te kunnen installeren. De verwarmingsmat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag worden opgenomen ZONDER slopen en uitfrezen. Dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer waardoor electrische vloerverwarming uitermate geschikt is voor badkamers.

Lees meer

Een blikvanger voor elke badkamer! Een uitgebreide lijn waterbestendige TV's voor uw badkamer. Van 17", naar 22" tot 26 " (LED). Alle modellen zijn leverbaar als opbouw- of inbouwmodel.

Lees meer

Badkamerradio

De badkamerradio: Wipod Music Center, hét (waterdichte) muzieksysteem voor uw badkamer. Het muzieksysteem voor uw badkamer dat zowel een FM-radio als MP3-systeem is. De waterdichte controller (Wipod) wordt hét centrale punt in de badkamer. Selecteer een MP3 liedje, draadloos wordt het nummer via Bluetooth gestreamd en ten gehore gebracht in de badkamer via de waterdichte speakers. Het Wipod Music Center laat u optimaal genieten van muziek waar u geen andere apparaten voor nodig heeft. Uiteraard werkt de Badkamerradio wel naadloos samen met andere AquaSound apparaten, zoals de Badkamer TV's.

Luisteren naar radiostations

Uiteraard speelt het Wipod Music Center gewoon radio af. De (verborgen) receiver-box kan aangesloten worden op de CAI, maar heeft ook een eigen antenne. Met de Wipod controller selecteert u welk radiostation u wilt horen, waarna de muziek helder speelt over de speakers van het badkamerradio systeem. Het Music Center kan tot acht favorieten opslaan.

Digitale muziek (MP3) luisteren

De MP3 bestanden kunt u makkelijk vanaf uw computer of laptop opslaan in de Wipod. Het interne geheugen van de waterdichte Wipod 'Luxe' is 1Gb en van de Wipod 'Pro' zelfs 2Gb, dit is voldoende voor het opslaan tot wel 500 liedjes! Zo heeft u altijd een complete muziekbibliotheek binnen handbereik onder de douche.

Eenvoudige koppeling via Bluetooth

Het is eenvoudig om de Wipod 'Pro' te koppelen aan Bluetooth apparaten (bv: iPhone, iPod touch of andere smartphones). Eenmaal gekoppeld worden de MP3 liedjes draadloos ten gehore gebracht via het Wipod Music Center. De badkamer vult zich met de muziek naar keuze. De Wipod 'Pro' is zelfs in staat op afstand een iPhone, iPod Touch, SmartPhone of ander Bluetooth apparaat te bedienen (AVRCP).

Foto impressie

Kies een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Er zijn verschillende manieren om van vieze luchtjes op het toilet af te komen. U kunt bijvoorbeeld een verfrissingsspray gebruiken, een lucifer aansteken of wellicht een raam open zetten. Wij hebben echter een betere oplossing. Voer de vieze luchtjes af en reinig de lucht met Geberit DuoFresh.

Lees meer

Geberit Monolith is een sanitairmodule voor de toilet met geïntegreerd reservoir en verfijnde extra functies zoals geurafzuiging, soft-touch bediening en subtiele verlichting.

Lees meer

Ontdek de frisheid en hygiëne van reinigen met water. Geberit AquaClean geeft u een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Welk model u ook kiest, het zal ervoor zorgen dat u zich schoon en fris voelt.

Lees meer

DirectFlush toiletten kunnen dankzij hun innovatief design zonder spoelrand bijzonder snel en grondig worden gereinigd – hygiëne bij uitstek. Bij een closet met gesloten spoelrand is de spoelrand moeilijk bereikbaar voor reiniging en daarom kunnen bacteriën zich op deze plaats gemakkelijk ophopen.

Lees meer