Zetten van tegels

Bij Verwijst laten wij u vrij in de keuze door wie u de tegels laat zetten. U kunt het tegelzetten overlaten aan Verwijst, uitbesteden aan een tegelzettter of zelf de tegels zetten.

Zetten van tegels:

  • U gaat zelf aan de slag - Wanneer u besluit om bij ons de tegels aan te schaffen en u bent zelf erg handig dan zullen wij u alle informatie verschaffen die het u mogelijk zal maken om zelf de tegels zelf te zetten.
  • U selecteerd zelf een tegelzetter - Kent u iemand die tegelzetter is of wilt u zelf een tegelzetter inhuren en vindt u het geen probleem om zelf de afspraken te maken met de uitvoerende mensen? Ook dan kunt u terecht bij Verwijst.
  • U maakt gebruik van ons netwerk van vaklieden - Vind u het geen probleem om zelf de afspraken te maken met de uitvoerende mensen maar heeft zelf deze contacten niet, geen probleem! Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste mensen uit ons netwerk voor de uitvoering van de werkzaamheden. Verwijst heeft al jarenlang ervaring met deze vaklieden en is er dan ook van overtuigd dat dit zorgt voor een schitterende afwerking.
  • ALL-IN | alles onder één dak - Wij nemen al uw zorgen uit handen en coördineren alle werkzaamheden van A tot Z. Het enige aanspreekpunt dat u heeft is Verwijst. U krijgt van ons één totaalfactuur.

Komt u onze showroom bezoeken?

Tijdens openingstijden kunt gewoon bij ons binnenlopen, de koffie staat klaar!

Als u van te voren een afspraak maakt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw ideale badkamer of tegelvloer te realiseren en u wegwijs te maken in ons ruime assortiment aan sanitair, tegels en keramisch parket.