We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Wandtegels

Zoekt u wandtegels voor uw keuken of badkamer? Bekijk het uitgebreide aanbod aan tegels bij Verwijst. Maak direct een afspraak in de showroom!

 

Zoekt u wandtegels voor uw keuken of badkamer? Bij Verwijstvindt u een prachtig assortiment van wandtegels. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten en maten wandtegels. Voor elk interieur bieden wij een passende tegel. Kies de tegel die bij u past en laat u helpen door Verwijst. Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw tegelwand- en vloer.

Vloertegels als wandtegels gebruiken

Over het algemeen zijn wandtegels dunner dan vloertegels. Dit maakt wandtegels kwetsbaar om over te lopen. Een opkomende trend is om vloertegels als wandtegels te gebruiken. Dit vormt geen probleem, andersom wel. Een vloertegel als wandtegel gebruiken brengt enige voordelen met zich mee. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het doorlopen van de vloer over de muur. Dit wordt onder andere gebruikt bij het laten doorlopen van de vloer op de badombouw, toiletachterwand, doucheruimte en achter de wastafel.

Badkamer en sanitair

Een nieuwe tegelvloer- of wand zorgt voor een andere uitstraling van uw badkamer, keuken of andere kamer. U kunt er ook voor kiezen om de hele badkamer aan te pakken. Verwijst beschikt over sanitair om uw badkamer van een nieuwe look te voorzien. Kiest u ervoor om een nieuwe stijl te introduceren in uw badkamer? U vindt complete stijlen bij ons:

Foto impressie

Creëer uw eigen ruimte met prachtige wandtegels van Verwijst. Wij heten u van harte welkom in onze showrooms voor het bekijken van het totale aanbod. Neem hiervoor contact met ons op. Uiteraard bent u ook bij ons welkom zonder het maken van een afspraak. Door op een foto te klikken opent u de fotogalerij en ziet u de foto vergroot.

 

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.