We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Vloertegels

Diverse vloertegels vindt u bij Verwijst Uden - Deurne. Maak direct een afspraak of vraag een offerte aan!

Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw badkamer, woonkamer of keuken? Bij het verbouwen van uw omgeving kunt u niet om vloertegels heen. Bij Verwijst kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment van vloertegels in verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en structuren. Door de jaren heen zijn wij tot één van de grotere spelers gegroeid op het gebied van tegels in Noord Brabant. Kom gerust eens langs om het uitgebreide aanbod te bekijken. Gepresenteerd in diverse opstellingen vindt u altijd iets dat bij u past.

Kwaliteit vloertegels Uden en Deurne

Verwijst levert vrijwel alle vloertegels die op de markt zijn. U kunt denken aan bekende merken als:

Gevestigd in Uden en Deurne heten wij u van harte welkom in onze ruime showrooms. Met een keuze van meer dan 1.000 verschillende soorten tegels vindt u bij ons een ruime collectie. Door nauwlettend alle trends en ontwikkelingen op woongebied te volgen, vindt u bij ons tegels van alle tijden. Onder wandtegels en keramisch parket vindt u andere populaire soorten tegels.

Plan uw afspraak in

Wij zijn uw totale ontzorger op tegelgebied. Met specialisten van Verwijst gaat u op zoek naar een tegelvloer die volledig uitstraalt wat u wenst. Vervolgens kunt u ons inschakelen voor vloerverwarming en het laten plaatsen van de tegels. Eventueel kunt u dit ook zelf regelen. Verwijst laat u vrij in deze keuze. Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak!

Foto impressie tegels

Klik op één van de onderstaande foto's om het exemplaar te vergroten en de galerij te openen. Ideaal om een impressie te krijgen van al onze mogelijkheden!

 

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.