Merken tegels

Cerámicas Aparici SA (Alcora, Spanje) produceert keramische wand-en vloertegels en porseleinen tegels. Cerámicas Aparici is één van de eerste pioniers op de internationale tegelmarkt.

Lees meer

Ariostea heeft een missie.  Ariostea combineert hoogwaardige technologie met de unieke schoonheid van de natuur.

Lees meer

Casalgrande Padana, een Italiaanse tegel producent, bestaat al meer dan 50 jaar. Een halve eeuw geschiedenis waarin het bedrijf opmerkelijke ontwikkeling heeft doorstaan.

Lees meer

Eeuwen geleden werden in Portugal onder invloed van de Moren tegels gemaakt op traditionele wijze. U vindt ze tot op de dag van vandaag nog in de kastelen, pousada's en patriciërshuizen.

Lees meer

Ceasar is een italiaans bedrijf dat zich richt op het produceren van topkwaliteit porceleinen vloer-en wandtegels in verschillende woonstijlen. Ceasar levert oplossingen voor de hedendaagse architectuur en design.

Lees meer

Technologische innovatie, dynamiek, productonderzoek, een passie voor design en in samenwerking met bouwers en ontwerpers: al meer meer dan veertig jaar.

Lees meer

De Italiaanse Cooperatie Ceramica d'Imolais een belangrijk referentiepunt voor de hele wereld. Een toonaangevende speler in productiecapaciteit en technologische ontwikkeling en design-innovaties op het gebied van tegels.

Lees meer

Experiment, ontwerp, onderzoek, technologie, kwaliteit: dit zijn de fundamentele waarden van Lea Ceramiche.

Lees meer

Koninklijke Mosa produceert tegels, die niet alleen de architectonische vorm en ruimte versterken, maar ook functioneel en praktisch in gebruik en onderhoud zijn.

Lees meer

"Passie voor het detail". Porcelanosa is de marktleider in de sector van keramische vloer- en wandtegels. Porcelanosa heeft meer dan 800 werknemers in dienst en het bedrijf geniet een mondiale faam, de vrucht van het vele werk dat verricht is en wordt in onderzoek en ontwikkeling en kwaliteit.

Lees meer

Continue verbetering – dat is voor RAK de sleutel tot hun op excellentie gerichte bedrijfsfilosofie. RAK steeft naar voortreffelijke innovaties en op de toekomst gerichte oplossingen. Als wereldwijd opererende fabrikant van keramische producten zien wij ons ertoe verplicht, iedere dag beter te worden, in de ogen van onze klanten, zakelijke partners en medewerkers.

Lees meer

Villeroy en Boch levert naast sanitair ook tegels voor badkamers, keukens, eetkamers en de inrichting van uw huis.

Lees meer