We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Merken tegels

Aparici tegels zijn zeer populaire tegels. Vanuit Spanje produceert Cerámicas Aparicim SA deze tegels. Verwijst is zeer trots op het feit dat we tegels in het assortiment hebben opgenomen van één van de eerste pioniers op de internationale tegelmarkt. Momenteel kent Cerámicas Aparici SA zelfs een productiecapaciteit van ongeveer 14.500.000 vierkante met per jaar!

Lees meer

Ariostea heeft als missie om hoogwaardige technologie te combineren met de unieke schoonheid van de natuur. Bij het productieproces wordt getracht om elementen als water, aarde en vuur met elkaar te verbinden. Zelf is deze Italiaanse fabrikant van tegels een pionier met keramische tegels. Het staat bekend om de natuurlijke look van hout, marmer en natuursteen. Het slaagt er bij uitstek in om elementen van de natuur terug te laten brengen op de tegels.

Lees meer

In het brede assortiment van Verwijst vindt u Casalgrande Padana tegels. Deze Italiaanse tegelproducent streeft naar kwaliteit tegels. Casalgrande Padana kijkt hiervoor nauwlettend naar het vertrouwen en de tevredenheid van klanten. Met eenproductie van miljoenen vierkante tegels per jaar kunnen we stellen dat dit aardig gelukt is.

Lees meer

Bent u op zoek naar traditionele tegels? Castelo tegels zijn gemaakt op traditionele wijze van marmerpoeder en kleurstoffen. In het assortiment van Verwijst vindt u zowel vloer- als wandtegels van Castelo. Bekijk de foto impressie voor de vele creaties.

Lees meer

Ceasar is een Italiaanse tegelfabrikant die gericht is op het produceren van topkwaliteit porseleinen vloer- en wandtegels. U vindt Ceasar tegels in diverse stijlen bij Verwijst. Zo kunt u deze kwaliteitstegels laten plaatsen in de woonkamer, badkamer en keuken. De combinatie van functionaliteit, technologie en smaak zorgen ervoor dat het zeer gewilde tegels zijn! 

Lees meer

Cerdomus produceert keramische wand- en vloertegels sinds 1969. De vele variaties zijn kenmerkend voor Cerdomus tegels. Voor iedere smaak heeft het merk een passende tegel door diverse stijlen, kleuren, formaten en series. 

Lees meer

De Italiaanse Cooperatie Ceramica d'Imolais is één van de oudste tegelfabrieken van de wereld en derhalve een belangrijk referentiepunt voor veel merken. 

Lees meer

Experiment, ontwerp, onderzoek, technologie, kwaliteit: dit zijn de fundamentele waarden van Lea Ceramiche.

Lees meer

De tegels van Mosa staan bekend om haar architectonische vorm. Hierdoor versterken deze tegels aanzienlijk een ruimte. Bovendien zijn Mosa tegels functioneel en praktisch in gebruik en onderhoud.

Lees meer

Met ''Passie voor het detail'' is Porcelanosa marktleider in de sector van keramische vloer- en wandtegels. Met meer dan 800 werknemers geniet het bedrijf mondiale faam in Nederland. Momenteel plukt het de vruchten van het vele werk dat in het verleden heeft plaatsgevonden.

Lees meer

RAK staat voor continue verbeteringen. Het bedrijf richt zich op innovaties en toekomstgerichte oplossingen. RAK is een wereldwijde fabrikant van keramische producten. Het streeft ernaar om beter te worden voor klanten, partners én medewerkers.

Lees meer

Villeroy & Boch tegels kenmerken zich door perfectie tot in de kleinste details. De tegelcollecties zijn bovendien opvallend en ongecompliceerd te noemen.

Lees meer