We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Sanitair

In ons assortiment vindt u baden om in te bouwen, vrijstaande baden, hoekbaden en bubbelbaden in allerlei variaties en afmetingen. Van zowel de bekende merken als de opkomende merken.

Lees meer

In ons assortiment vindt u badmeubels en spiegelkasten in allerlei variaties. Van zowel de bekende merken als de opkomende merken.

Lees meer

In ons assortiment vindt u complete douchesystemen, maar ook losse hoofddouches en handdouches in allerlei variaties. Van zowel bekende- als opkomende merken.

Lees meer

In ons assortiment vindt u kranen in allerlei variaties. Van zowel bekende- als opkomende merken.

Lees meer

Als u op zoek bent naar een staand toilet, hangtoilet, toilet zonder spoelrand of de state-of-the-art toiletten van Geberit, dan bent u bij Verwijst aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u toiletten in allerlei variaties. Van zowel de bekende merken als Villeroy & Boch, Sphinx en Geberit als de opkomende merken.

Lees meer

In ons assortiment vindt u wastafels en opzetkommen in allerlei variaties. Van zowel de bekende merken als de opkomende merken.

Lees meer