We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Dornbracht

Dornbracht sanitair

Sinds jaar en dag is Dornbracht een bekend merk in uw badkamer en keuken. Bij Verwijst vindt u Dornbracht sanitair van hoogwaardige kwaliteit met een innovatief design.

Dornbracht kranen

De kranen van Dornbracht zijn internationaal bekend. In feite staat het familiebedrijf vooraan in de branche met betrekking tot de trends en ontwikkelingen van kranen.

Foto impressie

Bekijk de prachtige foto's hieronder voor een impressie of kom langs op Dornbracht sanitair in één van onze showrooms te bekijken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.