We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Merken Sanitair

Bent u op zoek naar hoogwaardig sanitair? Verwijst biedt prachtige sanitair producten van Assenti. Het merk staat al sinds 1994 bekend om haar innovatie, kwaliteit en design. Hierbij heeft het bedrijf met name een voorliefde voor badkamermeubelen, oftewel badmeubels.

Lees meer

Uw badkamer is onze passie! DeVille Products staat garant voor esthetische en duurzame sanitaire producten voor badkamers en toiletruimtes.

Lees meer

Sinds jaar en dag is Dornbracht een bekend merk in uw badkamer en keuken. Bij Verwijst vindt u Dornbracht sanitair van hoogwaardige kwaliteit met een innovatief design.

Lees meer

Het avontuur van Duravit begon 1817. Hedendaags is het een gerenommeerd met innovatieve technieken, een kenmerkend design en het ontwikkelen van nieuwe productsegmenten.

Lees meer

Vier belangrijke pijlers van Grohe zijn: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bij Grohe sanitair ligt de lat extreem hoog. Dit uit zich in de producten die aangeboden worden. Zo streeft het bedrijf ernaar om altijd direct te voelen of u een Grohe kraan of douche gebruikt.

Lees meer

Ideeën voor de badkamer sinds 1901 - dankzij onze passie voor water, onze liefde voor innovaties en perfectie en onze verantwoordelijkheid naar milieu en maatschappij.

Lees meer

Hotbath BV is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een klein internationaal team stuk voor stuk specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp, kraanproductie en marketing. Doelstelling van Hotbath BV is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat dan te laten produceren.

Lees meer

RIHO levert met eigentijdse Sanitair-producten in een uitzonderlijk design een bijdrage aan de hedendaagse badcultuur.

Lees meer

Sphinx biedt u complete badkamerseries. Hierin zijn alle onderdelen op elkaar afgestemd, van badkamermeubel tot waskom. SPHINX biedt de Benelux-markt een compleet en helder assortiment.

Lees meer

Stijlvolle badkamermeubels waarvan u jaren kunt genieten. Alle badkamermeubelen worden in Nederland geproduceerd. Een design badmeubel van hoge kwaliteit!

Lees meer

Wat uw favoriete stijl ook is, Villeroy & Boch heeft de passende badkamerinrichting voor de realisering van uw droombadkamer.

Lees meer