Profiel

Verwijst staat al ruim 60 jaar voor kwaliteit en professionaliteit. Ons assortiment tegels en sanitair is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste van Noord-Brabant. U hebt de keuze uit een indrukwekkende verscheidenheid aan tegels en sanitair. In onze showrooms vindt u veel van deze producten overzichtelijk gepresenteerd.

Sinds de oprichting in 1956 hebben we een team gecreëerd van deskundige adviseurs. Ze hebben hart voor het vak en zetten graag hun kennis en ervaring in om u te begeleiden bij uw keuze.

We vinden het belangrijk dat de kennis van onze medewerkers up-to-date is. Want alleen dan kunnen we u optimaal van dienst zijn en het beste van het nieuwste bieden. Onze medewerkers bezoeken daarom elk jaar verschillende beurzen en ze volgen regelmatig diverse cursussen.

Onze adviseurs bekijken samen met u wat de wensen zijn en hoe die wensen het best kunnen worden vertaald naar een realistisch ontwerp. En vaak hebben zij net even een ideetje extra om het geheel perfect te maken. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Alvast kennismaken met team verwijst?

Klik hier voor een overzicht van onze medewerkers.

Komt u onze showroom bezoeken?

Tijdens openingstijden kunt gewoon bij ons binnenlopen, de koffie staat klaar!

Als u van te voren een afspraak maakt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw ideale badkamer of tegelvloer te realiseren en u wegwijs te maken in ons ruime assortiment aan sanitair, tegels en keramisch parket.