TV in de badkamer

Een blikvanger voor elke badkamer! Een uitgebreide lijn waterbestendige TV's voor uw badkamer. Van 17", naar 22" tot 26 " (LED). Alle modellen zijn leverbaar als opbouw- of inbouwmodel.

Helder beeld en mooi geluid, natuurlijk mag je dat ook van de AquaSound Badkamer TV verwachten. De AquaSound TV’s leveren echter veel meer. Veiligheid en gebruiksgemak staan centraal, zodat u optimaal kunt genieten van uw TV in de badkamer.

De Badkamer TV’s zijn waterbestendig (IP-X5), werken op laagspanning en beschikken over technologie die condensvorming op het scherm tegengaat. Door zijn geringe diepte kunnen onze Badkamer TV's fraai in de muur worden geïntegreerd, of stijlvol tégen de muur worden bevestigd.. De waterdichte TV's van Aquasound zijn perfect te combineren met uw Wipod muzieksysteem.

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Komt u onze showroom bezoeken?

Tijdens openingstijden kunt gewoon bij ons binnenlopen, de koffie staat klaar!

Als u van te voren een afspraak maakt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw ideale badkamer of tegelvloer te realiseren en u wegwijs te maken in ons ruime assortiment aan sanitair, tegels en keramisch parket.