Geberit Aquaclean toilet

Ontdek de frisheid en hygiëne van reinigen met water. Geberit AquaClean geeft u een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Welk model u ook kiest, het zal ervoor zorgen dat u zich schoon en fris voelt.

Naast de modellen 4000, 5000, 8000 of het model Sela kunt u ervoor kiezen om uw Aquaclean toilet uit te breiden met het Monolith toiletblok wanneer u het watereservoir niet achter een wand kunt verbergen. Het Monolith toiletblok vervangt zichtbare reservoirs en verbergt op een geraffineerde manier alle sanitaire techniek achter een hoogwaardig glazen front. De Monolith kan snel en eenvoudig op de bestaande water- en afvoerleidingen worden aangesloten bij de renovatie van uw badkamer en is verkrijbaar in het Wit, Zwart en Umbra.

De nieuwe Geberit AquaClean Mera is het toppunt van tijdloze elegantie. Deze douchewc van Geberit, naar ontwerp van de Zwitserse ontwerper Christoph Behling, springt in het oog, maar past ook perfect in elk badkamerontwerp.

Water heeft altijd een centrale rol gespeeld in het leven van de mens. Water maakt een wezenlijk deel uit van onze dagelijkse persoonlijke hygiëne. In veel culturen is het normaal om met water te reinigen na gebruik van het toilet, omdat dit het schoonste en meest aangename resultaat geeft. Het is verbazingwekkend dat wij ons voornamelijk tevredenstellen met papier.

Foto impresie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Komt u onze showroom bezoeken?

Tijdens openingstijden kunt gewoon bij ons binnenlopen, de koffie staat klaar!

Als u van te voren een afspraak maakt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw ideale badkamer of tegelvloer te realiseren en u wegwijs te maken in ons ruime assortiment aan sanitair, tegels en keramisch parket.