We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Geberit Aquaclean toilet

Gebruik een Geberit Aquaclean Toilet voor een hygiënisch toilet. Bezoek Verwijst voor alle mogelijkheden!

AquaClean

Ontdek de frisheid en hygiëne van reinigen met water. Geberit AquaClean Toilet geeft u een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Welk model u ook kiest, het zal ervoor zorgen dat u zich schoon en fris voelt. Naast de modellen 4000, 5000, 8000 of het model Sela kunt u ervoor kiezen om uw Aquaclean toilet uit te breiden met het Monolith toiletblok wanneer u het watereservoir niet achter een wand kunt verbergen. Het Monolith toiletblok vervangt zichtbare reservoirs en verbergt op een geraffineerde manier alle sanitaire techniek achter een hoogwaardig glazen front. De Monolith kan snel en eenvoudig op de bestaande water- en afvoerleidingen worden aangesloten bij de renovatie van uw badkamer en is verkrijbaar in het Wit, Zwart en Umbra.

De nieuwe Geberit AquaClean Mera is het toppunt van tijdloze elegantie. Deze douchewc van Geberit, naar ontwerp van de Zwitserse ontwerper Christoph Behling, springt in het oog, maar past ook perfect in elk badkamerontwerp. Water heeft altijd een centrale rol gespeeld in het leven van de mens. Water maakt een wezenlijk deel uit van onze dagelijkse persoonlijke hygiëne. In veel culturen is het normaal om met water te reinigen na gebruik van het toilet, omdat dit het schoonste en meest aangename resultaat geeft. Het is verbazingwekkend dat wij ons voornamelijk tevredenstellen met papier.

Foto impresie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.