Installatie en Montage

Bij Verwijst laten wij u vrij in de keuze door wie u de badkamer laat installeren. U kunt de installatie en montage overlaten aan Verwijst, uitbesteden aan een vakman of zelf de badkamer installeren.

Plaatsen van uw badkamer:

  • U gaat zelf aan de slag - Wanneer u besluit om bij ons de badkamer aan te schaffen en u bent zelf erg handig dan zullen wij u alle informatie verschaffen die het u mogelijk zal maken om zelf de badkamer zelf te installeren.
  • U selecteerd zelf een vakman - Kent u iemand die badkamers plaatst of wilt u zelf een vakman inhuren en vindt u het geen probleem om zelf de afspraken te maken met de uitvoerende mensen? Ook dan kunt u terecht bij Verwijst.
  • U maakt gebruik van ons netwerk van vaklieden - Vind u het geen probleem om zelf de afspraken te maken met de uitvoerende mensen maar heeft zelf deze contacten niet, geen probleem! Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste mensen uit ons netwerk voor de uitvoering van de werkzaamheden.
  • ALL-IN | alles onder één dak - Wij nemen al uw zorgen uit handen en coördineren alle werkzaamheden van A tot Z. Het enige aanspreekpunt dat u heeft is Verwijst. U krijgt van ons één totaalfactuur.

Komt u onze showroom bezoeken?

Tijdens openingstijden kunt gewoon bij ons binnenlopen, de koffie staat klaar!

Als u van te voren een afspraak maakt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw ideale badkamer of tegelvloer te realiseren en u wegwijs te maken in ons ruime assortiment aan sanitair, tegels en keramisch parket.