Ontwerp van uw droombadkamer

Een mooie badkamer begint met een goed ontwerp. Daarom bieden wij u graag de helpende hand om gratis uw droombadkamer te ontwerpen.

  • U kunt een badkamer ontwerpen met één van onze badkamerspecialisten.
  • U kunt zelf aan de slag met de vereenvoudigde software van SaniNet.
  • U kunt een foto sturen van uw droombadkamer.

Gratis badkamer ontwerp met één van onze badkamerspecialisten

Wij willen u graag uitnodigen om met één van onze adviseurs om de tafel te gaan zitten om samen uw droombadkamer te ontwerpen. U heeft vast al ideeën over hoe uw droombadkamer eruit moet komen zien.

De maten van uw badkamer worden ingevoerd in ons ontwerp programma, het sanitair krijgt een plekje en tegels worden virtueel aangebracht. Tijdens het gesprek is voldoende ruimte om allerlei opties te bekijken zodat u eenvoudig uw keuze kunt maken.

Klik op de button hieronder voor het maken van een afspraak om gratis een badkamer ontwerp te laten maken met één van onze adviseurs.

Klik hier om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

U ontvangt een e-mailbericht met het internetadres waarop u uw badkamer ontwerp online kunt bekijken. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Zodra u tevreden bent over het ontwerp, kunt u samen met onze adviseur op zoek naar het sanitair. De mogelijkheden zijn eindeloos, want alle A merken en verschillende opkomende merken zijn vertegenwoordigd in ons assortiment.

Zelf een badkamer ontwerpen

Wanneer u zelf uw badkamer wilt ontwerpen, kunt u aan de slag met de vereenvoudigde badkamer ontwerp software van SaniNet*. Hiermee kunt u zelf uw badkamer indelen en inrichten om zo alvast uw ideeën over uw droombadkamer voor uzelf te visualiseren.

Klik hier om uw ontwerp te starten

U kunt de tekening opslaan en uitprinten.

Uw ontwerp wordt desgewenst doorgegeven aan Verwijst zodat we de tekening paraat hebben wanneer u onze showroom bezoekt. Het ontwerp wordt overgezet in onze meer uitgebreide badkamer ontwerp software waarna u nog wijzigingen kunt doorvoeren en u op zoek kunt gaan naar passend sanitair.

* Adobe Shockwave moet op uw PC geinstalleerd zijn om de ontwerpsoftware van SaniNet te kunnen gebruiken.

U heeft een foto ter inspiratie?

Heeft u een foto van uw droombadkamer en bent u benieuwd wat Verwijst voor u kan betekenen? Klik op de button hieronder om uw foto naar ons toe te sturen. Eén van onze adviseurs zal z.s.m. contact met u opnemen.

Klik hier om de foto door te sturen.

Komt u onze showroom bezoeken?

Tijdens openingstijden kunt gewoon bij ons binnenlopen, de koffie staat klaar!

Als u van te voren een afspraak maakt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw ideale badkamer of tegelvloer te realiseren en u wegwijs te maken in ons ruime assortiment aan sanitair, tegels en keramisch parket.