Aangepaste badkamer

Wanneer u minder valide bent en hulpmiddelen nodig heeft om van uw badkamer te genieten, bent u bij Verwijst niet gebonden aan een bepaalde badkamerstijl. U bepaald zelf de stijl en kiest samen met onze adviseur de mate van ondersteuning in uw badkamer.

Voor mensen met ieder hun eigen eisen en wensen, mogelijkheden en beperkingen biedt met merk Linido dé oplossing. Of men nu zelfstandig woont, in een instelling verblijft of daar werkt. Of u jong of oud bent, een lichte of een zwaardere functiebeperking heeft.

Linido heeft een breed assortiment en biedt uitkomst in iedere situatie, zonder concessies te doen aan de keuze aan het interieur. Producten ontwerpen en produceren waarop u kunt vertrouwen, die doen wat ze beloven en waar u lang plezier aan beleeft: dat is ons vak én onze passie.

Komt u onze showroom bezoeken?

Tijdens openingstijden kunt gewoon bij ons binnenlopen, de koffie staat klaar!

Als u van te voren een afspraak maakt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw ideale badkamer of tegelvloer te realiseren en u wegwijs te maken in ons ruime assortiment aan sanitair, tegels en keramisch parket.