We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamers - Overig

Een mooie badkamer begint met een goed ontwerp. Daarom bieden wij u graag de helpende hand om gratis uw droombadkamer te ontwerpen.

  • U kunt een badkamer ontwerpen met één van onze badkamerspecialisten.
  • U kunt zelf aan de slag met de vereenvoudigde software van SaniNet.
  • U kunt een foto sturen van uw droombadkamer.

Lees meer

Bij Verwijst laten wij u vrij in de keuze door wie u de badkamer laat installeren. U kunt de installatie en montage overlaten aan Verwijst, uitbesteden aan een vakman of zelf de badkamer installeren.

Lees meer

Een douchezitje, badmeubel of aangepaste douchecabine

Ben u bijvoorbeeld minder valide en heeft u hulpmiddelen nodig in de badkamer? Bij Verwijst Uden – Deurne kunt u terecht voor een aangepaste badkamer en bent u niet gebonden aan een bepaalde badkamerstijl.

Aangepaste badkamer volledig op maat

U bepaalt zelf de badkamerstijl en kiest samen met onze adviseur de mate van ondersteuning in uw badkamer. Voor mensen met ieder hun eigen eisen en wensen, mogelijkheden en beperkingen biedt het merk Linido dé oplossing. Linido heeft een breed assortiment en biedt uitkomst in iedere situatie, zonder concessies te doen aan de keuze van het interieur. U beleeft nog lang plezier aan uw aangepaste badkamer op maat!