Moderne badkamer

Uw nieuwe badkamer wordt een ruimte van rust en eenvoud, bevrijd van alles wat overbodig is. Zonder concessies aan de vormgeving in uw badkamer.

De moderne badkamer is de ideale badkamer die alle trends trotseert en op een bijzondere manier oorspronkelijkheid en luxe uitstraalt. Uitgangspunten van een moderne badkamer zijn: minimalistisch, krachtig en overtuigend, met herkenbare vormen. In de combinatie met natuurlijke materialen wordt uw moderne badkamer een bron van bezinning.

Als uw badkamerwensen in een moderne vorm gegoten moeten worden, dan bent u bij Verwijst aan het juiste adres.

Foto impressie

Ter inspiratie hebben wij een aantal moderne badkamers op een rijtje gezet. In onze showroom presenteren bij badkamers met diverse uiteenlopen merken sanitair zodat u zelf uw badkamer kunt samenstellen.

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Komt u onze showroom bezoeken?

Tijdens openingstijden kunt gewoon bij ons binnenlopen, de koffie staat klaar!

Als u van te voren een afspraak maakt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw ideale badkamer of tegelvloer te realiseren en u wegwijs te maken in ons ruime assortiment aan sanitair, tegels en keramisch parket.