We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamerstijlen

Moderne badkamer

Een moderne badkamer straalt sfeer, eenvoud en kwaliteit uit. De badkamermeubels staan in volledige harmonie met elkaar gecombineerd, zonder enige concessies omtrent de vormgeving in de badkamer. In de showrooms van Verwijst vindt u een ruime collectie van moderne badkamers voor iedere prijsklasse en smaak.

 

Een mooie, strakke badkamer

Geniet iedere dag van een strakke badkamer op een bijzondere manier. Een manier die in feite alle hedendaagse trends trotseert. Belangrijke elementen van een moderne badkamer zijn:

 • Minimalistisch;
 • Krachtig;
 • Overtuigend.

 

Verwijst is als badkamerspecialist uw expert om de badkamer met natuurlijke materialen te combineren. Wilt u alvast uw wensen vormgeven in een nieuwe badkamer? Met badkamerontwerp van Verwijst kunt u uw wensen en voorkeuren wegzetten in een ontwerp. Vervolgens kunt u dit ontwerp meenemen in een afspraak met één van onze badkamerspecialisten.

 

Moderne badkamermeubels in alle stijlen

Gelegen in Uden en Deurne presenteren wij diverse moderne badkamers in de showrooms. Met uiteenlopende merken verkrijgt u een goede impressie van al uw mogelijkheden. Naar wens kunt u zelf of met hulp van Verwijst uw droombadkamer samenstellen.

 

Bij een strakke badkamer horen moderne badkamermeubels. Wij zorgen dat uw wensen met betrekking tot de badkamer in een moderne vorm worden gegoten. Samen met Verwijst kiest u voor de juiste:

 • Kranen;
 • Wastafels;
 • Douchesets.

 

Altijd hét juiste advies met Verwijst

Wilt u iedere dag zorgeloos genieten van uw badkamer? Extra speciale items voor uw badkamer om het comfort te verhogen? Maak een afspraak met onze badkamerspecialisten om achter al uw mogelijkheden te komen. Wij laten graag uw badkamer ideeën tot leven komen. Met passie, energie en trots verkrijgt u een moderne badkamer die uw verwachtingen overtreft!

 

Hieronder treft u een fotogalerij ter inspiratie van uw badkamer. Heeft u enige vragen? Neem contact met ons op of kom direct langs in één van onze showrooms.

Klassieke badkamer

Maak van uw badkamer een plaats waar u écht eventjes tot rust komt. Met prachtige elementen zorgt een klassieke badkamer voor dé perfecte balans tussen uitstraling en kwaliteit. Droom eventjes lekker weg in een nostalgische omgeving met klassieke lijnen en authentieke materialen gecombineerd met modern comfort. Wij leveren uw badkamer vol herinneringen aan traditionele waarden!

 

Landelijke badkamers

Als badkamer-, sanitair- én tegelspecialist heeft Verwijst ruime showrooms met gepresenteerde producten. U vindt hier klassieke (ofwel landelijke) badkamers in verschillende opzetten. Kom gerust eens langs in Uden of Deurne en ervaar de warmte en elegantie van een landelijke badkamer.

 

Wilt u liever een badkamer ontwerpen volledig aan de hand van uw voorkeuren? Het liefst uw stijl combineren met prachtige elementen van een klassieke badkamer? Verwijst geeft u de mogelijkheid tot maatwerk. Met badkamerontwerp verkrijgt u een badkamer die volledig is opgemaakt aan uw voorkeuren. Eveneens is het mogelijk om direct in onze showrooms langs te komen, zodat het ontwerp besproken kan worden met een badkamerspecialist.

 

Klassiek badkamermeubel

Passend bij een klassieke badkamer horen landelijke/klassieke elementen. Verwijst helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Door het ruime aanbod kan het moeilijk zijn om een doordachte keuze te maken. Onze badkamerspecialisten kunnen u een passend advies geven omtrent het kiezen van:

 • Het juiste bad;
 • Een bijpassend toilet;
 • De gewenste tegelvloer.

 

Eventuele speciale items vergoten het gemak in uw badkamer, het comfort wordt vergroot. In het uitgebreide assortiment van Verwijst vindt u onder andere:

 • Sunshowers;
 • Waterbestendige tv's;
 • Badkamerradio's.

 

Plan uw afspraak in

Maak een afspraak met Verwijst om achter al uw mogelijkheden te komen. Door het uitgebreide aanbod van klassieke badkamers vindt u altijd een opzet die volledig uw voorkeuren uitstraalt. Bovendien bent u met een afspraak gewaarborgd van professioneel begeleiding en inspirerende tips!

Tijdloze badkamer

Met een tijdloze badkamer kiest u voor weinig poespas. Voor elementen die minder trendgevoelig zijn. Het ontwerp is hedendaags maar toch tijdloos qua vorm. Laat u zich inspireren in de ruime showrooms van Verwijst. Hier vindt u diverse tijdloze badkamers gepresenteerd staan met uiteenlopende merken sanitair. Met een beetje hulp van onze badkamerspecialisten verkrijgt u inspirerende tips en talloze inzichten voor de keuze van uw nieuwe badkamer.

 

Complete badkamer naar al uw wensen

Maak uw badkamer compleet met passend sanitair. Bij de keuze van een tijdloze badkamer horen elementen die jarenlang meegaan. Een kleine, subtiele aanpassing zorgt ervoor dat u weinig hoeft te veranderen, terwijl dezelfde stijl voor uw badkamer blijft behouden.

 

Onder sanitair vindt u diverse producten die een badkamer compleet maken én het comfort verhogen:

 • Baden;
 • Badmeubels;
 • Kranen;
 • Toiletten.

 

Wenst u speciale items om ongekend te genieten in uw nieuwe badkamer? Vloerverwarming, een sunshower of wellicht een badkamerradio? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Verwijst. Onze specialisten hebben een luisterend oor en geven graag een passend advies dat past bij uw wensen.

 

Diverse badkamer ideeën

Verkrijg alvast badkamer ideeën door het bestuderen van de fotogalerij. U kunt de foto’s in de galerij vergroten door op de desbetreffende foto te klikken. Voor het verkrijgen van tips, inzicht in uw mogelijkheden én deskundig advies verzoeken wij om een afspraak te maken in één van onze showrooms. Samen met een badkamerspecialist gaat u op zoek naar dé tijdloze badkamer die volledig past bij uw wensen en voorkeuren. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons.

 

Als badkamer-, sanitair- en tegelspecialist leveren wij kwaliteit en staan wij voor professionaliteit. Ons assortiment herbergt een indrukwekkende verscheidenheid aan tegels en sanitair. Voor al uw voorkeuren en ideeën levert Verwijst passende producten!

Design badkamers

Wilt u een eigen stijl van wonen terugzien in uw badkamer? Een design badkamer kent bravoure, een uitgesproken stijl. Geheel aan de hand van uw wensen komt uw handtekening terug in de badkamer. Maak kennis met Verwijst in Deurne of Uden, uw specialist in badkamers, tegels én sanitair. Met een beetje hulp kiest u de design badkamer die uw stijl uitstraalt of ontwerpt u een design volledig op maat.

 

Badkamer ontwerpen naar uw wensen

Verwijst kent een uitgebreid aanbod van design badkamers in de showrooms. Hier vindt u diverse opstellingen in combinatie met verschillende badkamermeubels, zodat u een goede impressie verkrijgt van alle mogelijkheden. Hecht u veel waarde aan een moderne architectuur? Wilt u een luxere uitstraling creëren in uw nieuwe badkamer? Onze badkamerspecialisten begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes.

 

Onder sanitair vindt u een uitgebreid assortiment van kranen, baden, badmeubels en meer. Een echte aanrader om te bekijken. Middels badkamerontwerp kunt u alvast uw design badkamer ontwerpen. Plan een afspraak met Verwijst in voor het bespreken van het ontwerp. Wij inspireren én informeren u met passie!


Complete badkamer met alle luxe

Op al uw wensen en voorkeuren speelt Verwijst in. In onze showrooms vindt u speciale items om uw badkamer compleet te maken. U kunt onder andere denken aan:

 

Wij staan voor kwaliteit. In het assortiment van Verwijst vindt u zowel A- als opkomende merken. Bovendien laten wij u vrij in de keuze wie u kiest voor het installeren en monteren van uw badkamer. U kunt namelijk zelf aan de slag gaan of de werkzaamheden overlaten aan Verwijst.

 

Meer informatie

Wij heten u van harte welkom in onze ruime showrooms. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Het is natuurlijk geen probleem om direct in één van de showrooms langs te komen. Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om u te helpen met uw design badkamer!