This is custom heading element

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verbouw of renoveer uw badkamer met badkamerspecialist Verwijst. Op korte rijafstand van Odiliapeel staan wij voor prachtige badkamerstijlen om van uw badkamer een échte relaxruimte te maken. Een plek in uw huis waar u intens kunt genieten. Benieuwd? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze badkamerspecialisten helpen u graag, zodat u de gewenste badkamer in uw huis verkrijgt.

Verschillende badkamerstijlen voor ultieme relaxruimte

Met de juiste badkamerstijl kiest u zelf voor een uitstraling die volledig bij u past. Maak van uw badkamer dé ultieme relaxruimte met één van de volgende badkamerstijlen:

Daarnaast kunt u kiezen om uw badkamer naar eigen wensen en voorkeuren inrichten. Hiervoor kunt u alvast aan de slag met badkamer ontwerp. Deze gratis tool van Verwijst laat eenvoudig belangrijke elementen en producten in uw ontwerp terugkomen. Vervolgens kunt u met ons een afspraak maken om het ontwerp te bespreken. Zodoende bent u gewaarborgd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in de mogelijkheden.

Maak uw badkamer af met speciale badkameritems

Een nieuwe badkamer is niet compleet zonder sanitair en badkameritems. Van hoekbaden tot badmeubels en van elektrische vloerverwarming tot sunshowers, Verwijst is úw specialist op het gebied van badkamers en sanitair. Wij bieden zowel top als opkomende merken om van uw badkamer een speciale plek in het huis te maken.

Maak een afspraak of kom direct langs bij Verwijst

In de omgeving van Odiliapeel helpen wij u graag met uw badkamer. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via info@verwijst.nl of 0413-262078. Uiteraard kunt u ook direct langskomen voor vrijblijvend badkameradvies. Een kleine impressie van de mogelijkheden vindt u op Facebook.

Contactformulier