We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Muziek in de badkamer

Wilt u muziek in de badkamer? Met een badkamerradio wordt u op uw wenken bediend. Bekijk direct ons aanbod!

Badkamerradio

De badkamerradio: Wipod Music Center, hét (waterdichte) muzieksysteem voor uw badkamer. Het muzieksysteem voor uw badkamer dat zowel een FM-radio als MP3-systeem is. De waterdichte controller (Wipod) wordt hét centrale punt in de badkamer. Selecteer een MP3 liedje, draadloos wordt het nummer via Bluetooth gestreamd en ten gehore gebracht in de badkamer via de waterdichte speakers. Het Wipod Music Center laat u optimaal genieten van muziek waar u geen andere apparaten voor nodig heeft. Uiteraard werkt de Badkamerradio wel naadloos samen met andere AquaSound apparaten, zoals de Badkamer TV's.

Luisteren naar radiostations

Uiteraard speelt het Wipod Music Center gewoon radio af. De (verborgen) receiver-box kan aangesloten worden op de CAI, maar heeft ook een eigen antenne. Met de Wipod controller selecteert u welk radiostation u wilt horen, waarna de muziek helder speelt over de speakers van het badkamerradio systeem. Het Music Center kan tot acht favorieten opslaan.

Digitale muziek (MP3) luisteren

De MP3 bestanden kunt u makkelijk vanaf uw computer of laptop opslaan in de Wipod. Het interne geheugen van de waterdichte Wipod 'Luxe' is 1Gb en van de Wipod 'Pro' zelfs 2Gb, dit is voldoende voor het opslaan tot wel 500 liedjes! Zo heeft u altijd een complete muziekbibliotheek binnen handbereik onder de douche.

Eenvoudige koppeling via Bluetooth

Het is eenvoudig om de Wipod 'Pro' te koppelen aan Bluetooth apparaten (bv: iPhone, iPod touch of andere smartphones). Eenmaal gekoppeld worden de MP3 liedjes draadloos ten gehore gebracht via het Wipod Music Center. De badkamer vult zich met de muziek naar keuze. De Wipod 'Pro' is zelfs in staat op afstand een iPhone, iPod Touch, SmartPhone of ander Bluetooth apparaat te bedienen (AVRCP).

Foto impressie

Kies een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.