We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Aangepaste badkamer

Bent u bijvoorbeeld minder valide en heeft u een aangepaste badkamer nodig? Laat u helpen door Verwijst, uw badkamerspecialist!

Een douchezitje, badmeubel of aangepaste douchecabine

Ben u bijvoorbeeld minder valide en heeft u hulpmiddelen nodig in de badkamer? Bij Verwijst Uden – Deurne kunt u terecht voor een aangepaste badkamer en bent u niet gebonden aan een bepaalde badkamerstijl.

Aangepaste badkamer volledig op maat

U bepaalt zelf de badkamerstijl en kiest samen met onze adviseur de mate van ondersteuning in uw badkamer. Voor mensen met ieder hun eigen eisen en wensen, mogelijkheden en beperkingen biedt het merk Linido dé oplossing. Linido heeft een breed assortiment en biedt uitkomst in iedere situatie, zonder concessies te doen aan de keuze van het interieur. U beleeft nog lang plezier aan uw aangepaste badkamer op maat!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.